بازنشستگان در انتظار بسته‌های سفر ارزان قیمت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۳۱۵۴

بازنشستگان در انتظار بسته‌های سفر ارزان قیمت

مدیرعامل و عضو هیأت مدیره هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) گفته است که به دنبال تهیه بسته‌های سفر ارزان قیمت برای بازنشستگان هستیم.
بازنشستگان در انتظار بسته‌های سفر ارزان قیمت

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هلدینگ هگتا وابسته به تامین اجتماعی است و مکلف است که به خانواده بزرگ بازنشستگان تسهیلات یا خدمات ارزان‌تر ارائه دهد البته ارزانی به معنای کم کیفیت یا بی کیفیت بودن خدمات نیست، در این خصوص اخیرا مذاکرات اولیه بین کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با رئیس صندوق بازنشستگی کشور صورت گرفته است.

البته این به شرطی محقق می شود که هلدینگ مطابق تکالیف اولیه خود به سمت برگزاری تورهای بین المللی و گردشگری سلامت نرود و اولویت اولش برگزاری تورهای گردشگری برای بازنشستگان تامین اجتماعی باشد چرا که در سنین بازنشستگی مسافرت اهمیت دوچندانی برای این قشر می یابد.

پربازدیدترین آخرین اخبار